no je to skvěle moralizující báseň - hlavně když si k ní přidám tu co následovala - je super číst básně od konce - někdy to zkusím pozpátku:-)
29.05.2007 20:25:00 | Rádoby zoufalá
... raděj mám kluky ...
... ale pokud je hezká ... nic proti
... já jsem ošklivá ... tak mám od protějšků pokoj
a má to své kouzlo
31.01.2007 11:27:00 | Marcella
Tak to tu stranu někam schovej. Je fajn, že ta druhá strana vyhrála. I když...nevím, jak moc dobrej to je kamarád :-)
31.01.2007 11:02:00 | smudlinek
Doufám, že Kačka nebyla s tebou pod peřinou. To by se kamaráda možná dotklo.
31.01.2007 10:44:00 | smudlinek
... Kateřina a peřina ... kombinace víra nevíra ...
... stejně jste divný ...
Kdyby ženy byly daní ... zaplatíte tu nejvyšší ...
... z uměleckého hlediska nenásilný čin nikdy nekončícího přiznání milování ... FÚ ... :-)
31.01.2007 09:28:00 | Marcella