Anotace: ...
Tak jak se noc se dnem sbíhá
Jak se v mysli smutek míhá
Slze kape z tváře níže
A mezi námi tvoří mříže
Vzdálenost a osamění
Spolu s časem, jenž se mění
Na depresi, která drásá
Smutnou mysl, v které krása
Tvojí tváři vrývá žár
A ví, že jsem vždycky stál
Po Tvém boku, blízko Tebe
Však samota mne nyní zebe
A proklíná mne temno noci
Že jsem světlu ku pomoci
Světlu lampy v pokoji
Kde básník píše příběhy
O samotě bezcenné
A netečnosti necenné
Příběh prince bez princezny
A smutné noci zkreslené!