Fénix
Vedou mě za ruku
hvězdná opojení,
střípky všech odlesků
nad jejichž krásy nic není..
V mlze všech vzpomínek
ztrácím se sama,
pád nejde zastavit
pak krutá rána.
Hluchota všech slepých
a nůž v srdci zbyl,
oblékám plášť smutku,
aby vše skryl.
Duže je spálená
popel je všude,
oheň mě polapil
oči jsou rudé.
Fénix se narodil
zvedá se k letu,
povstal tu z popela,
aby dal naději celému světu...
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: sttmr, zelená víla, jitka.svobodova, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)