Představte si dvě duše,
které kolem sebe krouží,
o sobě zatím nic netuše
po pravé lásce touží.
Nevědomky se míjejí
jiné dušičky hledají,
pohání je nadějě,
že se štestí usměje.
A pak se to stalo
oba je to vzalo.
Dvě duše rázem
spojené
pravou láskou jso
do jedné.