nechtěl jsem a přitom chtěl
nemusel jsem říkat nic
těžko bych sám vydržel co se jednou slíbí
nejsem ten co odejde a ústa nepolíbí
tak na poslední chvíli do tvé nahé dlaně
noc a den byl pohlcen k souměrnosti ryby
ale na opačné straně
až jsem zůstal zaskočen
bodáš mě a chybíš
jak bolest v ráně pod ostnem
co znám tě klidně nespal jsem
to se změní, později právě budeš spát jako miminko...- což myslím tak, že klidně, že máš toho někoho správně vedle sebe :-))
10.12.2014 18:56:12 | zelená víla