Anotace: sonet
Kolik ještě hořkých plodů
v beznaději ochutnám
kolik ještě slepých svodů
splyne v pustě zpustlý klam
Kolik dnů a kolik nocí
budu měnit rub za líc
kolik dnů je v mojí moci
vydržet to prázdné nic
Dusit úzkost v slastném mollu
hledat význam v světobolu
máchat křídly bez peří
S každým tónem klesat dolů
věda, že ač nejsme spolu
srdce mi to nevěří
na dovolený jsem si jen tak kousla do nezralé olivy, fuj... prskala jsem neskutečně... pachuť nezůstala, jako v životě...
10.12.2014 18:13:42 | zelená víla