Možná to byla láska
Anotace: Možná to je láska
Možná to byla láska,
možná je,
možná bude
a možná už není.
Bylo to krásné,
uvězněna ve tvém srdci.
Pomohl jsi mi vyjít znovu na světlo a ohřát se,
už mi není taková zima.
Začínám zase žít.
Možná je to dobře,
možná je to špatně.
Možná nevíš , to ani já ne.
Život nás ale naučil,
že to co není dnes, může být zítra.
To co je dnes, zítra už nebude.
Přečteno 380x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Malá mořská víla, adaj, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)