100x
100x jsem volala tvé jméno,
a pak utíkala do ulic.
A když konečně pláč ustal,
stejně jak dřív to rozbolí.
100x oddala se tvému hlasu,
snad aby čert všechno vzal.
Znovu ráda přivoním k tvým vlasům,
pořád chci,abys mě miloval.
100x cítila tvé vzdechy,
teď už jsou jen minulé.
A tvé velké sliby lásky,
vím, že tu byly i pro druhé.
100x jsi hladil mé líčko,
a někdy i mnohem níž.
Já zase líbala tvé bříško,
teď už nám nezbylo vůbec nic.
A tak zapojím svůj rozum,
se svým citem ho vystřídám.
Vezmu tvou nejmilejší fotku,
na 100 kusů ji roztrhám.
Přečteno 397x
Tipy 9
Poslední tipující: Belmon, enigman, Jeněcovevzduchukrásného, Martinecka23, knihomolka, Lůca
Komentáře (4)
Komentujících (3)