Anotace: ...pro toho cizince, co ve mně stále žije.. inspirace: https://www.youtube.com/watch?v=9Ltmlhfr2K0
Sbírka: na kridlech orla
Marnivost taje
po ránu, když si vzpomenu
jak chybí mi tvůj ledovej klid
řeknu si, co jsem to za ženu
že jsem tě nechala jít
tak už nikdy..
Chtělo by se mi vědomě truchlit
za půlrok popraskaných rtů
nalít si dobrou whisku
jen pomálu pít
zas hodně kouřit vanilky dým
neboj se děvče, nikdo se nedoví, že o mně povečerech sníš...
* * *
Po ránu, až projdu kolem
na tom reklamním poutači zas bude stát:
"Spolu je nám hezky"
¨
pořád nevím, co to znamená..