Anotace: ...
Co jsem vyhrál různých bitev
Kolik záhad zodpověděl
Byl jsem na krok blízko nebe
Však nikdy neměl poblíž Tebe
V různých bitvách v duši s Tebou
Záhady již rozluštěné
Ač nebe vídám pouze zdola
Odmítám Tě stále znova
Tolik kvízů bylo snadných
Moře přeplaval jsem za pár chvil
Horu zdolal vůlí svou
Já miloval jen Tebe, nevinno
Každý kvíz své řešení má
Moře není nekonečné
Nevinnost je chybou srdce mého
Ač ráda Tě mám, miluji jiného
Souboj s tygrem byl tak prostý
Ani strach mne nevyděsil
Na vojnu šel rukovat
Vždy doufal, že mne budeš milovat
Tygr jako kotě malé
Strach je velmi užitečný
Slovo navždy příliš silné
City mé jsou k Tobě milné
Celým světem kráčel bosý
V krutém mraze hřál mne cit
Cit tak jasný, který pravil
Že jen pro Tebe vždy budu žít!!