s někým
splynu na dýl než
je délka snu
převlečeného do skutečnosti
protože ráno jsou oči
omyty vlnami zapadlých sluncí
a z lásky jsou štěpy stínů objímající
jiné stíny
pro radost
jednou se vzbudím a
budeme hrát stejnou melodii
jednou to všechno zapomene být sen
tak řekni, že to jde
jít stejnou stopou
bez soumraku
a
bez klišé