Beznaděj
Když všechno se ti zkazí,
na nic nemáš chuť,
pocity tě k zemi srazí,
máš ledovou hrud‘.
Tvé myšlenky jsou temné,
zapomínáš na krásné chvíle.
Kde jsou věty jemné?
Kde večerní kratochvíle?
On už se nevrátí,
tak se s tím smiř
a ty milý Amore, už dobře miř!
Přečteno 457x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, tato22, Nergal, knihomolka, adaj, SmallGeorge
Komentáře (4)
Komentujících (4)