slovy a ústy líbáme se
po růžích voníš i po medu
když stranou všech pohledů
snažím se dostat ke tvé kráse
ale ke tvému srdci to nesvedu
kde ukrýváš svých několik lásek
než zase obrátí se do příštích
a když býváme spolu tak tím spíš
a o tom mně říkat nic nemusíš
že přitisknout v pase tě dovedu
a pohladit ve vlasech tvých
zachvění poznám ti v hlase
ještě než mou ruku zadržíš
ochotná znova se vracet
tam kde ji podruhé ucítíš
ztracená pokud mi povolíš