Roztančil dlaně
po kůži sváděl
dokázal jediným tahem
být dokonalým
ale...
jeho dopisy
už nikdo nechtěl číst
zestárla naděje
kouzlo lásky
bylo najednou pryč
nevěřím...
slzám
že tolik bolíš
rtům
úsměv
když se zlobíš
naději
lásku
že nejde být sám
jako by ten citát
patřil jenom nám...
"Čeho se na nás dopustili druzí, s tím se už nějak vyrovnáme.
Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami"