sním....
V ruce tužka, v puse doušek koňaku
sním o louce plné vlčích máků
o žhavé letní noci
o létě plném vášně
bylo mi s tebou krásně
Momentálně sním o princi na koni bílém
se kterým prožila bych krásné chvíle
stulená u krbu
s čajem s vůní po medu
usli bysme propletení
jeden druhým omámení
ráno by nic nekončilo
Přečteno 385x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, enigman, vodnař, MARKO, Frr, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)