Anotace: ..
vítr letí strání
a po ránu hřálo
chceš se tomu bránit
nebo se to zdálo ?
nepomáhá spánek
svírání ho vzalo
neměla jsi svádět
ale už se stalo !
a teď co si počít
srdce by mu přálo
neuhne tvým očím
vrátilo se jaro
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?