Anotace: ..
poslední stisk
a ještě polibek
a pak už
smutno očím
bez ozvěny
bezesnou dálkou
jsi odjela
a z loučení
stesk a vzdech
samota do slov
házela mi
o stěny
abych ti lásko
mohl říkat
snad já tobě
ale ty mně
nocí dnem
jsi scházela
loučení je smutný, ale asi se loučíme prot, abychom znovu nacházeli radost ze shledání milovaných lidí
18.12.2014 19:07:50 | básněnka
nebo se shledáváme proto, abychom se loučili
19.12.2014 09:40:33 | josuatree
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?