Umělec
Procházím alejí cypřišů
Hledám tvou přítomnost
Sám v koutě píšu
Naši budoucnost
Kreslím tvou cestu do písku
S kamínků dělám zastávky
Sem tam hodím po lístku
Abych zakryl tvé rozpaky
Rudou podbarvuji tvé rty
Oči utopím v modré
Vlasy ohněm políbím
To vše pro tebe
Během noci postříbřím tvou pleť
Vyjádřím náš svět v barvách
Naplním tvou mysl úžasem
Do očí vetknu ti nach
Nezapomeň na mě
Skromného umělce
Co vdechl život lásce
A teď se topí, topí v lásce
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: Leny, jitoush, WIRUS
Komentáře (1)
Komentujících (1)