Lístky čaje
Anotace: taková pocitová...
Lístky čaje
Láska je jako lístky čaje,
které krásně šumí,
jako lístky z ráje,
které ti porozumí.
Jako mládě psí,
chová se krotce,
Však skrývá sdrce lví,
co zračí se v kočce.
Jen tepla trochu,
a vonné silice
rozvinou naše vjemy.
Pár doušků lásky,
pár doušků čaje,
nejen rty jsou opojeny.
Hltáme plnými doušky -
tu rty, tu dlaněmi ze sametu.
Hltáme i svými oušky,
srdce jak těla kastanětů.
A zbyde tupá hořčina,
co mlží všechny chutě.
Splihlé lístky čajové,
jako srdce smutné.
Pak nezbývá jiného nic,
než smést je do smetí,
jak zašlé city odletí,
a nový nápoj připravit.
Tak ať jen malé doušky svlaží po lásce touhy...
Přečteno 396x
Tipy 5
Poslední tipující: Bánší, VEDz RVAHEs, WIRUS, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)