Anotace: Bez popisu
Lásku z automatu ale vlastně nechceš
20.12.2014 18:37:14 | Putovatel
Chtěl bych. Přestav si tlačítko, kterým smažeš smutek a zbyde jenom láska. Nebo smažeš lásku a zbyde jenom smutek. Prostě jak se ti to zrovna hodí.
21.12.2014 09:52:37 | El Fantasto
Byly by to akorát čínský šmejdy. Někdy něco už ze své podstaty nemůže být jednoduchý, jinak to už to něco není. Myslím :). (ale povzdechnout si nad tím, jak by to bylo krásný, kdyby jednoduchý, to je jiná :) )
21.12.2014 17:38:22 | Putovatel