Má přítelkyně
Jak lotosový květ plující na hladině
lehkost, čistota a krásná vůně
chuť, cit a jiskra v rudém víně
příběhy poutavé jak v tři Dé kině
to vše jsi Ty, má přítelkyně.
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jort, WIRUS, knihomolka
Komentáře (1)
Komentujících (1)