S každým ránem líbám tě na spáncích
S každým ránem líbám tě na spáncích
jsem tvá Slunečnice ve zlatých topáncích
rozespalou v náruči mléčné dráhy
mě s každou další noci poztrácíš
A ve tmě vzpomínáš na odlesky mých očí
ke tvému oknu svou hlavu pootočím
a posledním paprskem víčka tvá políbím
jsem tvá světluška s dechem motýlím
A pak už tě nechám padat do snění
a věřit, že s dalším ránem nic se nezmění
až na obloze rozpustím si vlasy
tvou touhu po mně už nikdo neuhasí