Zoufalá
Anotace: filozofická....k nepochopení, žádajíc odpuštění a rozhřešení-bez šance na vyslišení
spomalená
myšlenka narkomanů...
roztržená...
zornice-po ránu!
rozříznutá...
tam a zase zpátky
utopená...
ve sklenici vína.
toť krev...moje
a čí je to vina?
že mé tělo už není jen moje?
desatero přikázání...nezabiješ!
a snad ani sebe...
a po peklu na zemi-přijde nebe.
tot´ osvobození...
a k čertu at jde víra
Komentáře (1)
Komentujících (1)