Anotace: O strachu ze zapomění. E
Tož trousím...myslím, že nás oba napadá to samé...tys to krásně sepsal...bohužel to ten pocit asi nevymaže,co? Copak zapomenout vše o těle...ale spíš...nezapomenout cítit...a to mě třeba docela děsí...že se prostě neumím zamilovat...třeba jednou..ale...třeba taky ne..
Oou...sloh..nu omlouvám se, že ti to tu plním..prostě ..pěkná.
31.01.2007 20:41:00 | Ayla