Křivky tak jasné
jako jmelí
i vítr vane po neděli
a hlasy znějí za syrova
tkanice štěstí
litá do olova
po zvuku ryb
tvůrce
pro režná slova
z jablečné hlíny
a bronzové ženy
Ivko moje milá,básniřko má přemilá,přeji ti moc krásné a šťastné vánoce:)
22.12.2014 18:49:04 | střelkyně1
...Bronzove zeny
z jablecne hliny
pro slova rezna
Tvurce ryb
po zvuku
Olova do stesti
lita tkanice
Hlasy za syrova
zneji
Po nedeli
vane vitr i jmeli
jako jasne krivky...
s laskou jsem si dovolila:)))...je krasna i z druhe strany:)))
22.12.2014 01:04:30 | Yazmin