Anotace: Po kartách mých citů plazíš se s esy.
Hra v políbení
-
Polib mne na rty,
máš v rukávě eso,
všechny mé karty
jenom Tvé jsou
Polib mne na ústa,
ať vím jak chutná
Tvá duše pustá
až u svého dna
Líbej mě dnem i nocí,
jen pro tu chvíli,
kdy se mnou jsi procit
v tužebné míli
Líbej mě tu i tam,
chci cítit Tvé rty,
dost už těm hrám,
ukaž mi karty!