O tolik víc
Anotace: tak si zase jednou dáme trochu klišé...
O tolik víc než jen modrý oči
o tolik víc než jen cizí kluk
kolem tebe teď můj svět se točí
Amor však ztratil svůj šíp a luk
Horko mě poleje když zvedneš zraky
pohledy vracet ti neměla bych
protože ona tě miluje taky,
ona má hledět ti do očí tvých
Tvůj krátký sestřih a rty líbatelné
hlas jako olovo, tvé sladké já
Tak dobře znám to, co nebude mé..
S láskou ta, která by chtěla být tvá
Přečteno 427x
Tipy 14
Poslední tipující: Smile-and-Fire, želvička001, Azazen, Laven De Brig, Manni3, Amonasr, jitka.svobodova, Absinthe Banshee, knihomolka, ElaJah, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)