Anotace: "Jsi špatný nápad. Problém je, že mám ráda špatný nápady." neznámý.
Sbírka: Après nous le déluge
Tvoje duše je báseň
Věčný danse macabre
Tvoje jméno je báseň
Zpívaná za úsvitu
Na kolenou
Tváří ke zdi
Tvoje srdce je báseň
Cválajíce pomalu
V metronomu vzdechů
Tvoje rty jsou báseň
Kaligram touhy
Brusinková mapa mezi klavikulami