Všechny cesty bez totožnosti
Smutek pod maskou
Skrývá človíček
Co jde cestou
Bez zatáček
Skrývá svou tvář
Míjí křižovatky
Každá z nich je lhář
Co v cestách působí zmatky
Srazí k sobě protiklady
Ať muže, či ženy
Na tom nezáleží
Všichni mají masky
A tak jsou bez totožnosti
Jedni míří tam, druzí jinám
Občas se srazí jejich cesty
Vznikne životní hlavolam
Jedni jdou spolu
Přestože jsou si cizí
Druzí sundají masku
Navzájem se poznají
A tak křižovatka
Ničí cesty bez totožnosti
Ze kterých vzniká zastávka
Kde se odkládají masky
Komentáře (0)