vzpomínám....
Prohlížím si starý fotky
vzpomínám
na svět před pár lety
dětské byly světy
přání, sny, touhy
noci se sny byly dlouhý
snila jsem
o lásce, svobodě, touze
jak políbíš mě dlouze
zůstaly z toho jen vzpomínky
jako v řece kamínky
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: najrob7410, MARKO, Jort, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)