Má Lásko
Pověz mi kdo teď chutná tvoje rety
dávno nejsem tvojí laskominou,
společná cesta kdesi se ztratila
a jen my dva,
ty a já víme, že jen naší společnou vinou
Začátky byly tak krásné
něžnost, chtíč, chvění, doteky, polibky
to vše za naše ústa s každým dnem říkalo slova
chvěl jsem se jednou, dvakrát, tříkrát a ty
stále chtěla jsi znova - jako nenasytná vdova
Pak ze dne na den
začali Ti vadit moje doteky konečky prstů
v tu dobu spoznal jsem jaká je moc
nejrůznějších půstů...
Po rozchodu jsem s tebou rok nemluvil,
nešlo to...
vždyť způsob s jakým ses semnou rozešla
by zničil jakkoliv silného chlapa - rána jenž špatně se hojí
něco jako když podřízlá je
Achillova pata...
A teď?
Teď jsem rád za to, že jsme přátelé...