Anotace: Tohle je má první tvorba, tak buďte prosím upřímní :-) A nekoukejte moc na gramatiku ;-)
Sedím a koukám z okna ven,
v hlavě, se mi rodí krásný sen.
Ty a já, ležíme v trávě vedle sebe,
už nedokážu být bez tebe....
Mám tě ráda a ty to víš...
Hledám si svou tajnou skrýš,
před tebou se schovat chci,
protože máš mé srdce ve své moci.
Žádná láska, ale není,
i to kamarádství se cení...
Kamarádství a nic víc,
jak já zbožňuju tvou zarostlou líc....
Kudy chodím, myslím na tebe,
myslím na to, jak moc tě chci mít u sebe.
A když ti kouknu do očí,
celý svět, se se mnou zatočí...
ahoj.
Copak gramatika, tu máš v pohodě. obsah pominu, ten je pro první básničky typický...
spíše více mi tam ruší absence rytmu (zkus si spočítat slabiky)
24.02.2015 17:38:57 | Robin Marnolli