Anotace: xxx
za svitu svíček
prohnutá těla
hýbání víček
výstřely z děla
dunění bubnů
tak jsi to chtěla
čekáš kdy uhnu
bodáš jak včela
břicho tvé bílé
voskové stíny
od této chvíle
vším jsme si vinni
za svitu svíček závity z těl prohnutí víček zabíjení rovno chovu včel
28.12.2014 21:23:27 | básněnka
ST...k oblíbeným
28.12.2014 17:09:16 | knihomolka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?