Okamžiky
Anotace: To když tě milá odprovázím ze školy na bus a vidíme se za den těch minutek pár... Vážně mi to stojí za to, být tu chvíli s tebou.
Pár mžiků ve tvé přítomnosti,
srdce tluče divě od radosti.
Jsi životadárnou silovu chutím k tomu jití,
jsi oporou celému mému bytí.
Tím okamžikem pouhým mi mnoho dáváš,
štědrá jsi i střízlivá... Jen lásku žádáš.
Komentáře (0)