Anotace: KD
L é t a a z i m y s e p o d v í č k a v r a c í,
n a t k á n ě s l o u p a n é m o l l o v é t ó n y h r a j í,
v d e š t i v z p o m í n e k s e b o l e s t h a l í,
v e d l e k o l e j í k a ra m e l r o z t é k á.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?