Anotace: jak by řekl Pratchett ... takové mé malé spontánní ..
Sbírka: D jako dobře
Měla ho ráda už tehdy,
když nevěděla, kdo přesně je
periferní jeho pohyb každý nezůstal opomenut
narušoval ji čakry
pouhým svým výskytem rozdmýchával ohně
které neměli vzplát
když se setkají dva kusy tak zcela originální
můžou se všechny pokusy o proniknutí zdát nelegální
* * *
Jsi má hranice, kde nepromluví můj jindy jasný hlas
v mých představách jsi
nedobytný, nedotknutený, netečný
a objímáš můj nahý pas
ten okamžik, kdy si vedle mě spal
ten, co se nikdy nestal
dokonalost by snad vystihoval
ten večer
A co zrzkám, těm se věřit může? :-)
10.03.2015 19:09:42 | Adramelech