Už je to dávno, co poslední "mám tě rád" jsi řek
Tak dávno, že pavučina padá na stoh otázek
Proč?
Jak?
Kdy?
Nač?
Jsou to už týdny, dlouhé měsíce
Však právě nyní mi chybíš nejvíce
Špatný čas srdcebol vybral si zas
Už spolu nestrávíme pražádný čas
Zhroucená, znuděná, bolestínská, já
I ten co měl mě rád, nerad mě má
Smířím se s tím někdy snad?
Anebo zase řekneš mi: Já tě mám rád.