Dráždivá
Jemná a voňavá
jak pěna café latté
voní a dráždí mě
paměť mi mate
Láká mě hlasem svým
a každým vzdechem
když spává nahá
přikrytá mechem
Chtěl bych v ní rozpustit
všechny své hříchy
a pravdu s nepravdou
hořkou chuť pýchy
Tak dráždí mě dál
ukrojí klidu a spánku
má sílu bouře
jindy zas lehkost vánku
Teď zatajil se mi dech
nad její bílou kůží
je vším, co ochutnat bych chtěl
je mou Manon a je mou růží
Přečteno 538x
Tipy 20
Poslední tipující: Krysařka, UMRLEC, AndreaM, knihomolka, Gaspi03, Akrij8, adaj, zelená víla, Olex, jitoush, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)