Když se usmívá
Anotace: Viděl jsem ji znovu
I voda chutná
Když nejsi smutná
Pamatovat na tu chvíli
Kdy jsem prožil, cit sílí
Venku prší chlad
S tebou budu, budu rád
Snad vezmeš si ten kousek nejlepší
A když neseš v sobě, nikdo jiný ať mě neslyší
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, SmallGeorge, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)