lednová pohádka
Anotace: ... pro vnuky ...
.
vločky pomalu padají
potají
a nemají ji rády
a vlasy zapomněla schovat
a tak padají do závějí
kterými chodí nekonečná
hora v lednu
z jedné na druhou
už na jahody
a k tomu se
za maruškou brodí
.
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: knihomolka, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)