Odpušťěný
Anotace: Vznětlivý a urážlivý, ale princ to není
Dát do toho obojí
Lásku i nenávist
To tě na chvilku opojí
Však dej si říct
Snaha se trestá
Na co jsou činy
Stále jsi hezká
A kdo je bez viny
Než budeš plakat
Usměj se trochu
Na co se vztekat
Vždyť nejsi v lochu
Teď královna jsi má
Tvůj král jsem
Krutá i hebká
Já bledý jen
Kdo chválí den před večerem
Ten pozná
Setká se s jezerem
Tam u dna
Vždycky jsi byla tichá a milá
Teď potoky a řeky
Stavidla jsi popustila
Zabalme se do deky
Proměníme realitu v sen
Procházel jsem putykou
Ty podvedlas mě hned první den
Teď ohlížím se za jinou
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: adaj, knihomolka, jitka.svobodova, Lioness
Komentáře (3)
Komentujících (3)