<3........................
Já neznám tvoje přání,
znám jen lásky hřání,
přání svoje míti mužeš,
s láskou mi však nepomůžeš,
Já sám a sám bloudím,
láskou svou se soužím,
trápím se dnem i nocí,
ty jen toužíš po své moci,
já lásku ztratil na vždy,
ted dopustím se sebevraždy
Komentáře (1)
Komentujících (1)