Anotace: Cosi mezilidského.
Líně kolem hlavy
létají ti vážky
obalené
kouřem zlaté vdovy
a zrůdy jsou mlčky
schované.
Místo očí střepy,
Jenga věž se boří
bez obalu.
Do tmy naší střechy
solitér se noří,
však pomalu
A já dýchám,
dýchám vodu do plic.
Řekneš osud
a přitom jsem jen komplic