Má múza
Má múza oněměla,
odmítá vydat hlásky,
marně ji hledám v tichu
a probírám se jejími vlasy,
když listuji svazky.
Má múza mě opustila,
odešla bez jediného varování
a s prázdným papírem,
ač stokrát jsem ji proklínala,
teď s láskou vzpomínám na ni.
Má múza dala mi košem,
aniž bychom prošli krizí,
ještě včera líbala mě
a dnes?
Jsme si blízce cizí.
Přečteno 414x
Tipy 5
Poslední tipující: Tom Dvořák, zelená víla, enigman, Amelie M.
Komentáře (4)
Komentujících (3)