Anotace: bolest obchází v kruzích duši mou
Co bolelo už bolí zas.
Stará rána, staré tělo,
jen sůl je nová,
v ráně se ztrácí
...krev už neteče...
Mám zase strach,
že sežere mě bolest,
bolest všech,
kteří nasazený cech
trnové koruny
na srdcích nosí...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?