Láska
Mít někoho po svém boku
pochopení, toleranci, věrnost
Jít za svým štěstím
chce odvahy dost
Život bez lásky je prázdný
milovat a být milován je přeci krásný
I když občas bolí
a tečou slzy
po milém pohlazení a políbení
je všechno rázem pryč.
Přečteno 491x
Tipy 6
Poslední tipující: Hadrák, Gaspi03, želvička001, knihomolka, Lioness, Laven De Brig
Komentáře (2)
Komentujících (2)