Pochod štěstí

Pochod štěstí

Anotace: Říká se, že naděje umírá poslední a přitom to není naděje, ale my sami.

 

Pochod štěstí

-

Když láska u mne končila

se svými zlotřilými triky,

já nedoufal, že by vpůjčila

mi do srdce Tebe... Niky

...

Ale pak uviděl jsem molo

našich společných snů,

proto prosím Nikolo,

ať vezmu si Tě za ženu

...

Šli jsme ruku v ruce

skrze čas, dny a roky,

leželi spolu na louce

a psali o lásce sloky

 

(Budeš-li chtít býti ženou svého může,

tak řekni mu ať koupí Ti rudé růže.)

Autor SmallGeorge, 11.01.2015
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, Lioness, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, upřímné.

12.01.2015 03:44:57 | Happyyz

Ano... a děkuji

14.01.2015 16:13:24 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí