Ďábel?
Jsem ďábel
Jsem tvůj strach
Jsem přítěž
V miskách vah
Jsem anděl padlý
Ze světla
Jsem jed s kterým jsi
Rozkvetla
Jsem cukr
A jsem bič
Jediný ke tvé duši
Klíč
Jsem Amor s velkou
Pistolí
V mých kulkách život
Nebolí
Had spící ve tvém
Objetí
Jsem lovec, tys mou
Obětí
Jsem ztělesněný chtíč
Jsem tady
A ty?
Pryč...
Přečteno 442x
Tipy 19
Poslední tipující: Aida, Záklopka, Chrestys, Akrij8, bogen, Olex, Frr, Bakchus, knihomolka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)