Matka příroda
Anotace: věnováno přírodě
A skoro jako bez těla
jemně
tiše
ulehla
do kořenů lesa.
A vlasy tak dlouhé
splétaly
ty těla
kmeny..stěny houštin
vysoké borovice
maliní,borůvčí i hřiby v něm.
A dlaněma objímala
laňě s kolouchy
zajíce v mlazinách
jeleny v říjišti
vodu ve studánkách.
I očima hlídala
hvězdy, motýli i květy
a v bouřkách
pevně svírala roje včel,
i ptáčata.
Žila pro to kouzlo
ona
ta nejsilnější
žena
matka příroda..
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, Psavec, jitoush, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)