Anotace: <p style="text-align: center;"><span><br /></span></p> <p style="text-align: center;"><span><br...
někdy jsi hlínou ztvrdlou
Hodně silná milostná - chce se mi napsat zase po čase, ale nechci kolegům křivdit, protože nestíhám číst všechno.
14.01.2015 07:14:46 | Pamína